Garnižová stropná lišta MARDOM QL016 - vhodná pre LED podsvietenie

Reduced price!
Nový produkt

1 349 Kčs DPH

1 687 Kčs DPH

- +

 
DETAILY

Garnýžová krycí lišta MARDOM QL016

Kód: QL016 Materiál:  PolyForce®

Tvrdý, ale lehký materiál s hustotou umožňující vytváření ostrých a hlubokých ozdob.

Povrchová úprava: bílá, hladká se základním nátěrem Vlastnosti: lehké, pevné, odolné vůči vodě a vlhkosti, omyvatelné, nehořlavé a netoxické Doporučené lepidlo: Montážní Lepidlo MARDOM MAX Výrobca: Mardom Decor

Rozměry: 18 × 8 cm Délka: 240 cm

Do kolonky „množství“ zadávejte počet kusů.

Speciálně profilovaný tvar umožňuje instalaci LED osvětlení na zadní straně lišty. V případě, že chcete na lištu umístit LED osvětlení - doporučujeme jako podklad před lepením osvětlení použít ALU pásku, která zajistí tepelnou izolaci a lepší odraz světla.

Pro dokonalý konečný vzhled se lišty po nalepení a vytmelení spojů doporučují přemalovat vodou ředitelnými barvami.

Lišta v moderním designu určená speciálně pro zakrytí garnýže. Představuje elegantní alternativu k zakrytí často nevzhledných garnýž pomocí sádrokartonových nebo dřevěných desek. Je lehká a umožňuje umístění dnes tolik oblíbeného LED osvětlení.

Lišta je opatřena pěkným základním bílým nátěrem, který můžete snadno přetřít vodou ředitelnými barvami (na stěnu, akrylátovými apod.) . Jednak kvůli zamezení viditelnosti spojů mezi jednotlivými lištami, ale i pro dosažení berevného zvýraznění.

Pokud jste vyznavači klasického designu, můžete použít k zakrytí garnýže klasickou stropní lištu tak, že se za jeden okraj nalepí ke stropu a zároveň se odsadí od zdi tak, aby se do ní vešla garnýž a mohly procházet záclony či závěs. Takové řešení můžete vidět například na druhé fotografie v pořadí na naší Homepage. Případně nás kontaktujte pro konzultaci.

29 dalších produktů ve stejné kategorii:

No products

To be determined Poštovné
0 Kč Spolu

Pokladna